Bodrum ve çevresinden İnstagram kareleri


Muhtemelen biliyorsunuz veya duymuşsunuzdur, İnstagram diye bir sosyal paylaşım sistemi var. Burada sadece fotoğraf paylaşıyorsunuz. Kendinize bir hesap açıyor ve çektiğiniz kareleri buraya yüklüyorsunuz. Birileri sizin fotoğraflarınızı görüyor ve beğeniyor diyelim. Sonra sizi takip etmeye başlıyor. Siz birilerinin fotoğraflarını aynı şekilde görünüp beğeniyorsunuz ve böyle böyle ağ genişliyor. Ben bu sisteme yeni dahil oldum. Aslında işin temel felsefesinin anında çektiğin kareyi paylaşmak olduğunu sanıyorum. Ama bazen önceden çekilmiş kareleri de görüyorum. Ben de öyle yapıyorum. Yani anında çektip paylaştığım da oluyor ya da ne bileyim iki ay önce Datça’da çektiğimi de yüklüyorum.

Her kullanıcının hayata bakışı ile ilgili ipuçlarını bulabiliyorsunuz bu İnstagram’da. Bu yönüyle çok sevdim. Kimi kendine aşık, sürekli kendini çekip çekip paylaşıyor. Böyle narsistlerin yanı sıra sadece yemek fotoğrafı paylaşan veya sadece daire formundaki objeleri paylaşanlar da var. Yani belli konulara odaklananları da izleyebiliyorsunuz. Kimi sadece siyah/beyaz sokak fotoğrafı paylaşıyor mesela. Sonuç olarak dedim ya çok sevdim bu İnstagram’ı. Gerçekten de çok iyi kareler görüyorum. Bu ağda profesyonel fotoğrafçılar olduğu gibi benim gibi işi bu olmayanlar da var ve çok iyi sonuçlar çıkıyor. Filtreleri yardımıyla da fotoğraflardaki ışık hataları epeyce düzeltilebiliyor. Sadece cep telefonunda kalması da iyi bir şey. Çok ısrar edersen onu twitter’e gönderir oradan indirip baskı alabilirsin falan ama konsept bu değil.

Bugün Instagram’da yer verdiğim bazı kareleri burada sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü blogu izleyen herkesin beni Twitter veya Instagram’dan takip etmediğini biliyorum. Ara sıra bunun gibi kareleri paylaşmayı istiyorum. Bilmem söylememe gerek var mı ama benim konseptim tabii ki Burası Bodrum... ve tabii bu coğrafyada gezip gördüğüm yerler. Yani Bodrumlu Hayat. Fotoğrafların bazıları blogda daha önce yer alan kareler ama Instagram’ın özelliği gereği hepsi yeniden kadrajlandı, kare kadraja uyarlandı.

Yaz yaklaşırken siz biraz buralarda gezinin...

#Akdeniz #Faralya #Fethiye
#Bodrum #Sokaklar #Bodrumdokusu
#Gündoğan #Ege #Bodrum
#Gökova #Bodrum #Mazı
#Egemutfağı
#Aspat #Çökertmetürküsü #Halilim #Bodrum #Ege
#Ören #Gökova
#Köyceğiz #Göl #Sakinlik #Huzur
#Gökova #Akbük
#Faralya #Kelebeklervadisi #Fethiye
#Yalıkavak #Ege #Bodrum
#Yalıkavak #Bodrumdokusu #Ege
#Gökova #Datça #Kocacdağ
#Kaş #Akdeniz
#Kekova #Akdeniz #Huzur
#Taşev #Bodrum
#Yolculuk
#Tilkişen #Acıot #Yabanikuşkonmaz
#Bodrumpazarı
#Bodrumpazarı


Yorumlar

  1. Harikasınız.Hayat dolusunuz.Etrafınıza da aydınlık ,huzur,ferahlık saçıyorsunuz.Sağlıcakla mutlu kalın

    YanıtlaSil
  2. Harikasınız.Güne huzurlu ve mutlu başlamak için blog'unuza bakmak yetiyor.Sağlıcakla ,ve hep böyle huzurlu kalın

    YanıtlaSil
  3. bu arada kareler muhteşemmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  4. yine çok güzel resimler paylaşmışsınız

    YanıtlaSil
  5. Hocam Aralikta daha sonra Subatta ve Mart sonunda Bodrumdaydim...ama ben Bodrumu özledimm... Bodrum Pazarini Balikcilar Carsisini..Yalikavakda Sahildeki Cafenin Tostunu...
    Iyiki Varsin Hocam... Sayende gercek Bodrumu tanidik ve sevdik..
    Almanyadan Selamlar
    Deniz

    YanıtlaSil
  6. Her gece olduğu gibi, nette biraz gezinip uykumun bastıracağı anı beklerken,pavurya pişirme alternatiflerinden bloğunuza kadar geldim..Ne mi oldu..:). Odanın ışığını açtım,doğrulup daha bir zevkle izlemeye ve sanki oradaymışım gibi anı yaşamaya başladım ....TEŞEKKÜRLER HARİKA PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN

    YanıtlaSil
  7. bu kainat sarayının bir köşesi olan egeyi ne güzel yapmış ne muhteşem yapmış bu sarayın padişahı nekadar özenmiş süslendirmiş güneşi bir tarafa çakmış ayı bir tarafa çakmış ve dünyayı onların karşısına çakmış bizlerin emrine vermiş bir saniye bile durmadan dönüyorlar maaşaallahh. bu güzelliklere doymak mümkün değil serdar kardeşimizden allah razı olsun bizlere o güzellikleri ordaymışız gibi gözlerimiz önüne sermesi ne büyük niğmet teşekkürler kardeşim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bodrum'da ne iş yaparım?

Bodrum'da nereye yerleşilir?

Bodrum'a tatil için geliyorsunuz. Peki nereye geliyorsunuz?